Slecht slapen door stress

Slecht slapen door stress is erg vervelend en ik kan me indenken dat het heel veel problemen oplevert. Het lijkt wel alsof je in een vicieuze cirkel zit waar je maar niet uit komt. Vervelend en daarom dit artikel wat je kan helpen om van je slapeloosheid af te komen. Een fijne geruststelling is dat al veel vaste bezoekers van deze blog goede ervaringen hebben met deze methode.

Probeer weer in je ritme te komen. Waarschijnlijk heb je al een tijd niet goed kunnen slapen maar ga weer op een vaste tijd naar bed en kom dan ook weer uit bed. Je lichaam heeft regelmaat nodig en vind het lekker als het genoeg slaap krijgt. Neem daarnaast een lekkere kop thee voordat je  naar bed gaat. Warme drinken brengt je lichaam vaak in ontspanning en zorgt ervoor dat je relax het bed in duikt.

Heb je gewoon veel te veel energie dan kan je altijd nog even naar de sportschool gaan. Zorg er wel voor dat je er niet een te late fitnesssessie van maakt maar dat je wel wat vroeger gaat. Hierdoor kan je wel weer op tijd slapen maar heb je wel nog even je zinnen gezet op iets anders. Als je toch eenmaal bezig bent zorg ervoor dat je geniet dat je lacht en dat je plezier hebt in het leven. Zet alles van je af en ga lekker slapen op vaste tijden en sta op vaste tijden op. Dit zijn de oplossingen voor het slecht slapen door stress.

Leave a Reply